​Friskbagt hele dagen

​Alle vores brød og kager er naturligvis friske og fremstillet efter stolte håndværkstraditioner for at give dig den bedste smagsoplevelse. Men der er nu alligevel noget helt særligt ved brødet, som vi bager i vores stenovn direkte i butikken. Vi bager et bredt udvalg af både brød og kager løbende igennem dagen. Det betyder friskbagt brød om morgenen på vej til arbejde, og når der skal hygges ved morgenbordet i weekenden. Det betyder friskbagt brød til frokost og friskbagt brød til aftenkaffen.

Kom blot indenfor og lad duften pirre forventningerne til smagen.

Der ér forskel på supermarkedernes bake-off og ægte friskbagt

Vi bor ganske vist i lille – men dejlige – Danmark, hvor vi fra barnsben lærer om janteloven. Men vi tillader os alligevel, at bruge nogle linjer på at gøre opmærksom på, at der ér forskel på ægte friskbagte brød og kager fra håndværksbageren og det bake-off, som f.eks. mange supermarkeder tilbyder. Vi synes nemlig ikke, at det er rimeligt, at du som kvalitetsbevidst kunde risikerer at blive vildledt og ikke får klar besked om, hvad der er hvad.

Bake-off betyder i al sin enkelthed, at brødet allerede er blevet bagt – såkaldt forbagt, og når det så skal sælges i butikken, bliver brødet bagt færdigt i løbet af få minutter. Du kan sammenligne det med, at kokken mandag steger en steg, til den er næsten færdig, og torsdag steges den så igen, og bliver serveret.

Bake-off er altså ikke friskbagt, det er færdigbagte brød og kager, som allerede har været bagt før.

Fordi der er stor forskel, må butikker der sælger bake-off heller ikke bruge ordet friskbagt i markedsføringen. Derfor bruger nogen nybagt. Uanset “smarte” omskrivninger, er der altså stadig tale om bake-off, og der er forskelle, som kan både ses og smages. En af forskellene er, hvor længe du vil kunne opleve brødet som friskt efter, du har fået det med hjem.​

Tlf: 65331078

Åbningstider

Mandag - Fredag
fra 05:30 - 17:00
Lørdag - Søndag
fra 05:30 - 16:00

Kunderne siger

Lækre madpakker

Lækkert brød og lækkert pålæg. Det kunne ikke være bedre og lettere!

Jens - Lastbilchauffør

Ørbæk Bageri

Hovedgaden 7

5853 Ørbæk​

CVR: 10431875

Telefon: 65 33 10 78

E-mai: muus@mail.dk